Златка Райкова е в Истанбул и не е сама. Красавицата е заминала с нов мъж и ще се наслади на красивия мегаполис в компанията на 27-годишен арменец.

Запознати издават, че Райкова била силно разстроена след раздялата с Благой Георгиев -Джизъса, но започвала да се съвзема. Благо се е покрил на остров Бали с поредната любовница. Говори се, че момичето е милионерска щерка – родителите й въртели хотели във Велинград.

Слабият ангел на Благо не устоял пред прелестите на знойната хубавица и след кратко ухажване се озовал в леглото й. Майката на най-малкия му син случайно открила пикантни съобщения в телефона му и го изритала с гръм и трясък от семейното жилище, предават от Woman.bg.

 

Златка върти успешен онлайн бизнес с дрехи от няколко години. Тя работи още като инфлуенсър и развива профилите си в социалните мрежи. Плеймейтката рекламира доста активно различни продукти в социалната мрежа – от хапчета за отслабване до кремове за лице и памперси.

Доскоро Златка твърдеше, че семейният живот с Джизъса много я е променил, но след раздялата им явно бързо влиза във форма. Вероятно Благой-младши е поверен на грижите на бабите.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments