От източници на вестник “Галерия” екипът на Star Reporters научи, че победителят на  един от сезоните на Х-Фактор Жана Бергендорф е взела тежкото решение да се зачисли в клиника за лечение на наркотични зависимости.Без излишни сензации

От Star Reporters не търсим някаква сензация и пишем за да подкрепим любимата певица на много българи. Борбата с превъзмогването на наркотичните зависимости е изключително важна и нейното действие е похвално!

Веднага се сещаме за прекрасната Ейми Уайнхаус, която още топли сърцето на екипа ни с “Back to Black”. Или пък Уитни Хюстън, която пък помним и остава вечна с “I Will Always Love You” и “I’m Your Baby Tonight”. Реално, сега след като починаха, Star Reporters слушаме българския им аналог – ДесиСлава и Лорена, за което ще ни упрекнете:

Но определено тази 2021 г. остава много тежка и наркотичните вещества вземат превес над звездите. Легендарният рапър DMX, с който отраснахме, си замина за по-добро място. Както знаете, той беше единственият човек, който спираше дъжда … а сега вече няма кой.

Затова пък Тони Стораро си е вечен и може да избухнем на него – без излишна носталгия. Естествено, спомена за потрошените пари по всички мацки – отличнички си остава … но пък има и други спомени. Гласът на българския поп-фолк винаги може да ни вдигне настроението, ако решим да страдаме за DMX.

Жана Бергендорф е изключително талантлива певица и заслужава вашата подкрепа! Дано се справи с всички проблеми веднъж завинаги и да зарадва феновете си с нови песни през 2022 г.

Спомени, спомени!

Споделете с нас във Фейсбук – коя е вашата любима звезда, която почина от наркотична зависимост или ударна свръхдоза?

Бъдете здрави!

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments