Той чака и дебне да те зарази!

Той чака и дебне да те зарази! Отразяваме една от най-забавните и интересни новини, който в момента обикалят Интернет пространството. Той е индиец, който се казва “Ковид”. В момента това е хитът на световните медии, защото търсят сензацията. А ние? Ние просто се кефим на хаоса!

Индиецът, който се казва Ковид, е най-спорната фигура в Индия в момента. Той е бил брутално пребит от селяните от неговото село. Бил е провъзгласен, като първоизточник на заразата. Част от селяните твърдят, че горкият Ковид е преносител на редица болести. Той бил едва ли не, като био-оръжие. Освен от Ковид – те твърдят, че той също така е болен от хепатит, сифилис и други тежки венерически болести.

Самият Ковид твърди: “Аз не съм вирус, аз просто се казвам Ковид и съм добър човек”. Да, ама не! Всички селяни се събрали, наобиколили Ковид и брутално го пребили – за да го изцерят от заразата!

 

Една баба след побоя пък рекла: “Може би той е спасителят?!?”. Този индиец вече е почти митологична фигура. Едни твърдят, че след побоя започнал да обикаля Индия и да заразява село след село. Други пък са на страната на бабата и викат – той е изпратен от небесата и ще донесе изцерението!

Е може би още не е стигнал и не дебне в Люлин или Обеля. Но никога не може да бъдем напълно сигурни! Ще бъдем внимателни!

Екипът на Star Reporters ви призовава да се пазите и да бъдете здрави през новата 2022 г.! 😉

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments