Докато екипът на Star Reporters тази нощ се наслаждаваше как успяхме да ви зарадваме с най-новата песен на Галена и Азис … възникнаха въпроси. Всичко започна с Мария Бакалова!

Мария Бакалова

Тъкмо бяхме вече почувствали облекчението – колко много се кефите на статията, когато попаднахме на тази снимка на Мария Бакалова:

Да сме напълно честни – част от екипа ни е малко влюбен в Мария Бакалова. Ние с удоволствие и нетърпение очакваме да видим – по какъв начин ще си отвори устата на новите си снимки. Тя е един от водещите тренд-сетъри (нова думичка за нас: човек, който поставя трендове, тоест модели на поведение / подражание) – когато става въпрос за снимки с отворена уста!

На снимката по-горе например – тя с оптимизъм гледа към бъдещето и с нетърпение – широко е разтворила устата си. По този начин тя е в готовност и цели да успее да изпие големия шейк, който сексапилно държи пред себе си.

Холивудската усмивка

В късната, тъмна, студена, зимна нощ – ние сме се разлигавили. Представяме си как тя си мисли: “ОООО, какъв голям, секси шейк – как ще успея да го изпия целия!?!”. Естествено, си мечтаем и ние да сме там някъде в Холивуд с нея. Обаче Star Reporters сме професионалисти – никакви шейкове, защото спазваме диета. На Мария Бакалова единствено бихме предоставили – голямо интервю!

Има много мацки, които обикалят с ластик на ръката по българските улици. Оказва се, че те просто са готови да приложат новата Instagram техника. Тоест – мечтаната снимка, която трупа най-много последователи – отворена уста, затворени очи и вързана коса.

Когато мацката върже опашката

Новият тренд се нарича “shmile”, което е съкращение на термина “shut eye smile”. Идеята е че по този начин се олицетворява спокойствие и предразполага зрителя. Така представят тези снимки, но ние от Star Reporters си задаваме баш въпроса: “За онова нещо ли ме предразполагат?”. Очевадно е, че в стремежа за натрупване на последователи – звездите са готови да открехнат вратата към интересни способности.

Мацката от по-горната снимка съчетава всички желани качества на днешната перфектна Instagram снимка. Вързана коса на опашка (много приятна за игра), затворени очи, широка усмивка и готовност (за какво?).

Алекс Петканова също е овладяла новата поза, въпреки че има какво да се желае. Плажуващата Инстаграм мадама – тук бие Алекс Петканова (въпреки че българското си е българско и бихме сложили сърчице на Алекс!):

Започнахме и ще завършим с Галена, която ни поднася ново изкушение, което не е от банята. Фолк-мацката представя своя собствена визия на култовата снимка – с изплезено езиче! Много секси!

Оххх, Галена!

Споделете с нас във Фейсбук – коя е вашата любима Инстаграм поза? Коя мацка искате да видите по подобен начин и как? Екипът на Star Reporters би се радвал да изпие по един “Sex on the Beach” с мацката с вързаната опашка, но и езикът на Галена си заслужава! 😉

Нека да няма светлина и да пее и Антонио!

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments