Великден може и да е един от двата най-светли празници за християните, но както и да го гледаме, са си четири почивни дни – нещо, което предполага много сънародници да стегнат багажа и да отидат на почивка или екскурзия.

Така направи и Виктория Капитонова, която наскоро беше в Будапеща. Е, сега замени европейската класика с луксозната екзотика на Дубай:

Освен с плаж и вкусна храна Капитонова се поглези и с шопинг в мола, като не пропусна да подразни хейтърите, снимайки безумно скъпите часовници, за които наскоро спомена, че са любимият ѝ подарък.

 

Иначе за пореден път Капитонова скри компанията, с която е в Дубай. Наскоро риалити звездата направи намек, че в живота си има нов мъж, предават от Vbox7.com. Направи го със скрийншот, показващ десетки пропуснати обаждания. На скрийншота Капитонова написа, че именно това е тайната за щастливата връзка.

Но истината е, че най-вероятно няма да разберем кой е мъжът до Капитонова. В един от многото си q&a в Instagram тя бе категорична, че ще държи личният си живот в тайна.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments