Едва ли има човек, който не е чул за Виктория Капитонова – със сигурност с нищо добро не е известна поне на този етап.  Около предаването „Ергенът“ рускинята показа истинската си същност и изобщо не изглежда да съжалява. Полезната влогърка накара всички да я намразят заради меркантилността ѝ.

Девойката със сигурност доста добре си подбира мъжете, с които има някакви отношения, предават от Vbox7.com. Ако нямат много пари, за да я заливат със скъпи подаръци, то тогава изобщо не ѝ трябват. Тя открито говори за часовници, коли и парцалки, но дълбоко в душата си тя иска и доста, доста по-скъпи неща.

В момента Виктория е в онлайн риалити предаване, за което не споделя почти никаква информация. Всеки ден може да ползва телефона си само по 2 часа. Преди няколко дни тя сподели кадър с луксозна чантичка модел pochette metis на тузарската марка Louis Vuitton, която струва повече от 5 000 лева. Капитонова не спира да ходи по почивки с непознат богат мъж, така че вече ни е ясно кой е спонсорът за луксозните покупки, които едва ли може да си позволи като инфлуенсър.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments