Светът на Ванката – определя филма си по следния начин в своя официален Youtube канал: “Бай Иван Филмът” е пълнометражен филм за един от най-известните герои в интернет. Гледайте само в кината, лудото приключение на Бай Иван, съпругата му Спаска, всички обичани образи от “Светът на Ванката”, както и много нови лица”.

Екипът на Star Reporters е винаги в крак с времето и съвременните трендове. По този повод с удоволствие споделяме, че ние вече гледахме филма и се смяхме от сърце. Препоръчваме да го гледате, както и “Като за последно” с Мария Бакалова от лятото, ако все още не сте го направили и имате тази възможност.

Официалната премиера на филма в България беше на 3 декември 2021 г. Продължителността на филма е точно 96 минути. Иначе казано – 1 час и 35 минути. Очаквано в главните роли са Димитър Кирязов, като Бай Иван и Силвия Йорданова в ролята на Спаска. Режисьорът е Николай Павлов.

Няма да ви разкриваме подробности около сюжета, защото ние не сме порти. На този сайт може да четете всичко без спойлери.

Според вас “Бай Иван Филмът” ли е съвременният еквивалент на Бай Ганьо? Споделете с нас във Фейсбук и приятно гледане!

N.B. – А той би ли искал да бъде част от българската BDSM общност?

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments