“Гласът” на българския поп-фолк Тони Стораро, удари тежко всякаква конкуренция с новия си хит “Хиляди пъти”. Легендарният баритон възпява вечната любов – в новата си песен. Експертно е подбран и мелодичният глас на Румен Борилов, който е автор на текста и партнира за проспериращия хит. В момента песента е само на един ден и вече е на 15-то място в трендинг на Youtube. Към този момент има 170 хиляди гледания и над 9 хиляди лайка.

“Хиляди пъти” е популярна вечерна балада от много години насам. Въпреки това, екипът на Star Reporters изтъква версията на Тони Стораро, като най-отличен и мощен поздрав за любимия човек.

Ето и текста към песента: https://tekstove.bg/songs/hilyada-pati-toni-storaro-rumen-borilov с любезното съдействие на: https://tekstove.bg/

Както експертно посочват от фЕН ТВ: “Песните, които имат цифри и числа в заглавията си, винаги носят късмет на Тони Стораро и всяка една от тях се превръща в хит. До ден днешен любими на феновете са неговите : „Отличен 6“, „Две, три, четири“, „2-те сладурани“, „Милиони звезди“, „7 пъти“ и други”.

Посетете сайтът на фЕН ТВ и прочетете подробности около създаването на хита на следния линк:

Тони Стораро със своя версия на „Хиляда пъти“

Споделете с нас във Фейсбук – коя е любимата ви песен на Тони Стораро, с която поздравявате съседните маси! Екипът на Star Reporter е традиционалист в това отношение и ударно отправя поздрави наляво и надясно със “Специален поздрав”, където участва и любимият ни Сали Ока! Поздравяваме и вас с пожелания за страхотен четвъртък!

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments