Шеф Андре Токев влиза в затвора! Получи присъда от 10 месеца!

Шеф Андре Токев влиза в затвора! Получи присъда от 10 месеца! За съжаление това не е някаква шега, а самата реалност. От всички престъпници в България – в крайна сметка точно известният майстор-готвач ще влезе в затвора!

Шеф Токев, който е мократа мечта на стотици български домакини постигна сделка с прокуратурата. Екипът на Star Reporters не може да отрече, че има истина в сексапила на собственика на ANDRé. Все пак бяхме свикнали да гледаме Ути Бъчваров и хоп – после изскочи новото поколение готвачи, като шеф Виктор Ангелов и Андре Токев.

Абе като цяло ситуацията е такава, че едно време нямаше титлите, като “шеф” в родния телевизионен ефир. Шефът винаги е била омразна дума, която символизира човека, който ти дава заплатата. Е и Ути и Иван Звездев си имат чар, но нека да бъдем в крак с времето.

Времето е следното – шеф Токев влиза в затвора. След като е бил подложен на огромен стрес, популярният готвач се е качил в своя товарен Мерцедес и е бил задържан от родната полиция!

Вече стана култово, но екипът на Star Reporters при подобно събитие поднася съболезнованията си с хита на Антонио – “Твоите сълзи”:

Абе всички плачем. Може би само в затворчето се радват, защото ще бъде истински грях, ако не се ползва огромния талант на шеф Токев в кухнята. Като цяло продуктите няма да бъдат на неговото ниво, но поне ако ние бяхме някакви отговорници в затвора – щяхме да му поверим затворническата кухня!

Защо шеф Токев влиза в затвора?

Поводът присъдата на шеф Токев да стане ефективна е важен. Той влиза в затвора, защото е нарушил предишна условна присъда, която отново е била за шофиране в нетрезво състояние.

Друго любопитно нещо, което ни съобщиха българските дами е следното. Твърди се, че сексапилността на шеф Токев започва – когато пуска своята брада. Дали това е така? Ето шефът без брада:

Вие как мислите? Кефят ли се вече девойките на брадясалите момчета? Например знаем със сигурност, че Сузанита се кефи на здрави батки с татуси:

Емоционалната изповед на шеф Андре Токев

Ето емоционалното послание на шеф Токев от 8 ноември 2021 г., което публикува във Фейсбук: “Бих искал да заявя публично своята позиция за инцидента от 31.10. Дължа го на всички онези, които в годините са до мен и ме подкрепят, на всички онези, които вярват в каузите, които следвам. Съжалявам за случилото се! В живота ни на всеки от нас понякога се случват неприятни ситуации. Иска ми се да не се беше случвало, иска ми се да можех да върна времето назад . Извинявам се на своите близки за това, което им причиних и благодаря за тяхната огромна подкрепа. Извинявам се на хората, които не познавам лично, но вярват в мен”.

Той продължава: “Всеки човек поне веднъж в живота си е бил поставен пред предизвикателството да са се срамува от постъпките си. А ние, публичните личности, носим отговорност и в това какъв пример даваме. Причините за случилото са много, но това няма да промени събитията. В днешно време всички ние сме изложени на стрес, напрежение и рискуваме да загубим своя баланс. Динамиката, в която живеем и отговорностите, които носим със себе си ни въвличат в жестока мелачка. Съжалявам за случилото се и се извинявам за това! Съзнавам, че не е достатъчно само да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви обещавам, че ще работя за възстановяването на доверието ви към мен. Вярвам, че няма по-добър учител от живота в стремежа си да се поправим. Макар и понякога по трудния начин. Случилото се е недопустимо и мога само да благодаря на Господ, че запази живота ми и не навредих на други, освен на себе си”.

Вина, чест и справедливост
Ето какво шефът написа и тези дни: “Когато човек напълно е осъзнал своята вина за деянието, което е извършил дори и без умисъл, поради моментно състояние на преумора и липса на личен контрол, той трябва да понесе и съответното наказание. Благодаря на всички, които ме подкрепят в този труден период. Няма как да върна времето назад, но искам да дам пример и хората да разберат, че съм готов да поема отговорността за случилото се. Вярвам, че няма по-добър учител от живота, който ни поставя ежедневно в различни ситуации, за да се поправим”.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments