Мъжът на фолкзвездата Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго, е арестуван за побой в столична дискотеката.

Към 1,45 часа на 29 април фен поискал да се снима с певицата, но се намесил Гринго, който го набил. Пострадалият, който е свързан със системата на МВР, дори си глътнал езика по време на сбиването. Той извикал колегите си и полицаи и Гринго бил задържан за 72 часа, предават от Woman.bg.

Вчера Софийският районен съд реши Гринго да бъде поставен под домашен арест, тъй като вече е бил съден от специализирания съд заради изнудване. Справка в архива е показала, че Давидов има неплатена глоба и съдът го приема за безсъвестен гражданин. Затова той ще чака вкъщи решението по делото.

Още през 2016 г. Софи Маринова разкри в тв интервю, че мъжът й я бие. „Както е готин и усмихнат и изведнъж скача. Бие ме с юмруци. Имам 15 шева на ръката“, сподели тогава ромската перла. Година след началото на връзката им Тодор Давидов бе вкаран затвора за 10 месеца заради изнудване. Той бе арестуван след опит да прибере със заплахи 50 000 лева от айтоския търговец Асен Атанасов-Ариф, който бил заплашван по телефона, че ако не даде парите, ще убият него и семейството му. Първоначално Ариф игнорирал заканите, но сезирал полицията, след като някой стрелял с пистолет по къщата му. През месец септември на 2021 г. половинката на Софка отново бе арестувана при зрелищна акция. Тогава е задържан за 24 часа със съмнения, че се занимава с престъпна дейност.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments