Йоана Сашова – Ще бъдем до теб!

Йоана Сашова – Ще бъдем до теб! В новата си песен Йоана Сашова задава въпроса: “Ще бъдеш ли до мен”?. Отговорът определено е един и той е – винаги!

Сензацията от “Гласът на България” винаги е вземала специално място в сърцата на екипа на Star Reporters. Тя е талантлива, мотивирана и споделя, че Варна е по-яка от Париж!

Какво повече може да искаме? На всичко отгоре тя е и доста мъдра за възрастта си с твърдения, като: “Успелият е щастлив, но невинаги богат” в едно от интервютата си пред 24 часа.

Като цяло, ако трябва да сме откровени, мацка с китара е много добра комбинация. А Йоана може и да пее, което в съвършената комбинация. За да бъдем напълно откровени, като old-school фенове на Йоана – нашата нейна любима песен всъщност е друга.

Евровизия?

Почти преди една година на 24 декември 2020 г. излезе песента – “Останали”. Тя е първата реализирана от нейните авторски песни. Наистина докосва сърцето по уникален начин. Още тогава бяхме напълно сигурни, че Йоана я очаква огромно и бляскаво бъдеще на българската музикална сцена. А защо не и на световната? Според нас при текущата ситуация – Йоана Сашова би била отличен представител на България в Евровизия.

Това е отделна тема и ще направим специално проучване. Има много добри млади български изпълнители, които биха били перфектни. А както е модерно би било страхотно, ако в Евровизия се направи обща кандидатура от млади бълраски изпълнители.

Определената за момичето с ангелския глас безспорно ще има много успехи и през 2022 г.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments