Веднага, след като журито връчи луксозната титла – Мис България 2021, Сара Младенова застана ексклузивно пред камерата на Star Reporters.

Както вече знаем новата Мис България е родена в Шумен, където отстранява местната конкуренция и убедително печели титлата Мис Шумен 2021. Младата красавица е едва на 17 години, а вече е успешен състезател по фехтовка – част от националния отбор на България. Друг любопитен факт за чаровницата е – че тя е висока цели 180 см!

В момента тя е ученичка и то само в 11-ти клас. Миската учи в хуманитарната гимназия “Йоан Екзарх Български” в родния си град и е определяна, като пример за подражание от ученици и учители. Тя сподели, че винаги е успявала успешно да комбинира усилените тренировки с учебните дейности.

Новата Мис България сподели, че самата тя е останала изключително изненадана от неочакваната победа. Тя е била напълно убедена, че ще може да достигне топ 5, но не си е мислила за спечелване на конкурса.

Въпреки нейната скромна възраст – Сара вече има план как достойно да изпълни своята мисия, като Мис България. Тя иска да допринесе за развитието на спорта в България и да мотивира повече млади хора да спортуват. Заявява напълно отговорно, че ще се справи с отговорността на лъскавата корона и предстоящите ангажименти.

Сара разкри, че тя е изключително упорит човек и има добро сърце, като винаги се стреми да помага на хората и ще го докаже пред цяла България. Екипът на Star Reporters, поне на пръв поглед подкрепя твърдението на младата госпожица и харесва, че тя ще бъде склонна да се бори за световен мир, като най-вероятно ще интегрира и спорта за постигането на тази цел!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments