Вдъхновението

Екипът на Star Reporters никога не спира да се самоусъвършенства и да натрупва нови знания за съвременната българска реалност.

Най-важното – ние активно четем вашите коментари във Фейсбук! Всеки ден мислим над тях и искаме да ви предоставим възможно най-доброто! Искаме, като прочетете нещо от Star Reporters – да останете доволни и да направим деня ви малко (скромничим!) по-готин.

Миналата седмица пожелахте и ни атакувахте – защо не пишем за млади талантливи български спортисти. Истината е, че имаме толкова много перспективни млади хора, че ние се затрудняваме да отразим всички!

Затова късно през нощта, докато слушахме най-новия хит на Антонио: “Твоите сълзи” – ни удари вдъхновението – да ви запознаем с красивата, талантлива и изключително умна – Нургюл Салимова!

Признаваме си – ние не сме експерти по шах и няма да намерите член на екипа ни в градинката пред Народния театър. Като цяло, също така намираме и натрупването на шахматни познания, като скучно занимание. Затова споделяме кратко интервю с талантливата девойка – вместо да описваме шахматни ходове:

Красавицата

Има достатъчно шахматисти, които отразяват по отличен начин – шахматните успехи на Нургюл, затова ние няма да го правим. Напишете в Google – Нургюл Салимова и това е достатъчно. Star Reporters поставяме акцента върху това, че тя е млада, красива, умна, перспективна и най-важното обича България. За разлика от много други наши таланти – тя остана тук и се бори за нашата Родина. Всеки ден краси българския трибагреник и носи шахматна слава!

Показваме и на вас, както казва досадният глас на мобилните оператори, докато ги псуваме (на ум?), че “вашето мнение е важно за нас”.

Искахте талантлива българска спортистка – ето я! Всеки знае за Веселин Топалов и е “продължавал напред” с Кобрата, затова ето нещо ново и свежо!

Екипът на Star Reporters ще се постарае да натрупа повече знание в областта на шахмата. А до тогава (няма да бъде скоро), пожелаваме от сърце успех на красавицата Селимова и ще се радваме да направим и официално интервю заедно!

Споделете на Фейсбук – с кой български спортист бихте искали да се опитаме да вземем интервю? Приятна и усмихната неделя, приятели!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments