Скалата роден да бъде “Черният Адам”

Скалата роден да бъде “Черният Адам”. И ние сме в шок! Екипът на Star Reporters – започна все по-често да чува за Черният Адам. Първоначално ние изобщо не можехме да зацепим какъв е тоя Черен Адам и защо всички го харесват. Не е библейско, но екипът даже си мислеше нещо за “Адам и Ева”.

Обаче се оказва, че Черният Адам е нещо ново – като нов Супермен или Батман. Твърди се, че героят е изровен от дъното на комиксите – за да бъде изигран от нашият любимец Дуейн Джонсън – Скалата. Не може да проумеем, защо просто не го направиха Батман или Супермен, а трябваше да се намира някакъв безизвестен супергерой – Черният Адам!

Ето и вие да се информирате за Черният Адам. Пиърс Броснан май играе някакъв злодей във филма. Това не е важното – важното е че явно е взел голям хонорар да твърди, че Черният Адам било най-доброто нещо.

Малко по-късно в клипчето (1:40 минута) – самата Скала прави сензационното твърдение: “Аз съм роден да бъде Черният Адам”. Да бъдем честни ние не споделяме еуфорията на Скалата.

На екипът на Star Reporters вече ни писна от нови и още по-нови екшън-герои. Всичко за нас свърши, като изникна Човека-мравка (Antman?). И на всичкото отгоре – на всеки силата му е най-могъща (поне в неговия си филм).

Друго си е човек да си пусне Бай Йван!

Все пак ще очакваме през юли тази година да излезе Черният Адам. Даже няма да си правим труда да проучваме пореден супергерой! И без да правите Google търсене за “Black Adam” – ще ви кажем откровено! Той ще притежава най-могъщата сила и ще бъде непобедим.

Очаква се и яко кеш за всички актьори! А ние това обичаме и подкрепяме! Защото само с големият кеш – може отново да спечелим яката дупара!

 

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments