В момента е много популярно да се прави равносметка на всичко случило се през годината. Много хора и сайтове споделят във Фейсбук и на собствените си страници – най-различни равносметки. Порно по време на пандемия – какво гледахме през  2021 г.?

От екипът на Star Reporters решихме да направим малко по-пикантен разбор на популярното през 2021 г. В частност ние седнахме и си направихме дискусия (със статистики! 😉 какво порно сме гледали българите през 2021 г.

Българите сме класици

Радостната новина – българинът не е гледал извратено порно през 2021 г. Традиционно ние сме посещавали няколко от водещите порно-сайтове, като pornhub, redtube и xhamster. Или сме теглили своята порно-колекция от родните торенти. Също така похвално е че българина масово не е плащал за абонаменти в платени порно сайтове.

Единствено най-отдадените порно-маниаци са станали фенове на определени разголени момичета в onlyfans. Като цяло то си остава скъпо и ненужно удоволствие. Сайтовете от този тип – по-скоро целят да вземат паричките на средностатистическият американски порно-потребител. Той като цяло е дебел, самотен и склонен да дава пачката си за поне виртуален контакт с жена. Водещите порно-актриси си имат много добри PR-и, които чатят с феновете им и ги карат да си дават последните парички, като дарения за тях.

Светът – зона на разврат

Плашещото ни откритие – порното масово e все по-развратно и долнопробно. Водещите клипчета, които са се въртели по порно-мрежите тази година са меко казано стряскащи. Най-гледаното порно през 2021 г. е за мащехи, пастроци и всякакви доведени братя, сестри и каквото друго се сетите. Успокояващото, което се твърди – че всичко е един вид успешен маркетинг и брендинг на порното. Например на клипчето се изписва – порно с доведена майка, като по този начин се цели да се индикира, че става въпрос за по-млад порно актьор с по-стара актриса.

На почит отново са milf-ките (съкращение, което означава по-възрастна жена, като дали е майка не е сигурно, хаха). Те взимат второто място по гледания. Най-масово зрителите обичат да гледат сцени, където доведената майка или сестра се е заклещила и има нужда от “помощ”.

Много извращения… Изобщо няма да коментираме, че стремглаво към водещата позиция атакуват клипчета с оргии на травестити, масови оргии с една жена (и над 10 мъже) и всякакви тежки извращения.

Ситуацията в България

Българските момичета от своя страна най-много се кефят на леко садо-мазо порно. Все още сме на тема на нюанси сиво. Момичетата търсят доминантен мъж, като цяло. Искат той да ги подчини в леглото, а те да го подчинят в живота и да бъде под чехъл! (особено, като излиза най-новият iPhone).

За разлика от предходни години – мацките искат мъжът да е доминантен само в леглото. Тоест след бурен секс-разврат вече не се кефят да отидат и да направят салатата. Желателно е да няма салата, даже. По възможност преди или секс трябва да се яде скъпо суши и сьомга – поне за пред Instagram.

Поздравяваме българските мъже с Антонио – “Твоите сълзи”:

Споделете с нас във Фейсбук – какво порно обичате да гледате? Бихте ли плащали за порно?

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments