F.O. & PEEVA – Сърцето на пират

F.O. & PEEVA – Сърцето на пират ни връхлетя в новогодишната нощ! Както винаги Михаил Митев изненада много приятно екипа на Star Reporters. Мишо е готино и свежо момче и още от 2012 г. следим дискографията му.

С Peeva отново избухнаха – този път, като пирати! Със сигурност всички в един момент сме си мечтали да бъдем пирати. Песента е ритмична и динамична. По музиката, микса и мастера е работил Радо Минев – RadoRe. До голяма степен ни пренася на пиратски кораб – в търсене на имане!

Новата 2022 г. започва със страхотно настроение! Естествено, когато свежите ритми идват от Бургас – всичко е още по-топ!

А когато сте на морето… има още едно място, което задължително не трябва да подминавате!

Moda Bar е мястото от което може да започнете всяко свое приключение по родното море. С Moda Bar, F.O. и Peeva – със сигурност новата година ще бъде добра.

Нека да си пожелаем яко избухване и щастливи моменти под новите хит ритми!

Също така дойде време и за споделяне! Екипът на Star Reporters иска непрекъснато да учи нови неща и да трупа нови преживявания. За тази цел сме измислили прекрасна възможност за новата година. Споделяйте с нас и ни казвайте – кои са заведенията, които задължително трябва да посетим.

И това не се отнася само за заведения! 2022 г. ще бъде вашата година! Ще бъдем по-близо до вас и съответно и вие по-близо до нас! Ще се радваме отново да бъдете критични относно правописа и педантични относно съдържанието на сайта!

Успешна и весела 2022 г.!!!

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments