Алекс Петканова със звезден рожден ден! Наздраве!

Алекс Петканова със звезден рожден ден! Наздраве! София не е Холивуд, но Алекс Петканова напомни, че София също има своя блясък. Януари е изключително хубав месец и настина дядо Коледа, може би ни донесе много чудеса и подаръци.

През 2021 година се вълнувахме какво ли ще получи Алекс за Нова година. В крайна сметка – тя получи може би най-ценния подарък, семейно и споделено щастие.

Секси блондинката направи доста готини снимки, но акцента от рождения ден определено е снимката със своя син.

Тя написа следното: “Днес е моят рожден ден и празнувам заедно с най-големия подарък, който някога съм получавала! Обичам те, Габриел!”.

Габриел Петканов от своя страна е едно от най-известните деца в България. Нормално е при такива родители, светлината да го застигне и него. Хубавото е, че Алекс и Дани грижовно следят малкия. Няма да ни изненада след няколко години – Габриел да има повече последователи от родителите си.

Нека да обобщим най-интересното през месеца. Меган Фокс е сгодена, Ким Кардашиян си има младо гадже, а ние се радваме, че скоро идва Трифон Зарезан и Свети Валентин.

Отделно се оказа, че имаме няколко нови звездни български двойки (и няколко, които просто подозираме, че скоро ще заблестят заедно):

А на този фон – споделете с нас, кое трябва да празнуваме Свети Валентин или Трифон Зарезан?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments