Пийт Дейвидсън – любимото момче на Ким и Америка

Пийт Дейвидсън – любимото момче на Ким и Америка. Американският комик Пийт Дейвидсън е в разгара на популярността си. Най-новата новина е че най-вероятно той ще бъде човекът, който ще стане новият водещ на годишните награди – Оскар. От няколко години насам наградите нямат водещ – по ред причини. По всичко личи, че това много скоро ще се промени. Даже някой източници от Холивуд твърдят, че офертата, която се обсъжда с Пийт е многогодишно. По принцип традицията е да се прави еднократен договор за водещ на оскарите. По този начин водещите се сменяха всяка година, но може да се окаже, че комикът може да ги води за поне 3 години напред.

Оказа се, че и между вас има много фенове на Пийт. Една читателка на Star Reporters написа, че е много сладък и би му дала шанс. На други пък не им допадаше визуално, но коментираха, че щом толкова известни холивудски мацки са спали с него, трябва и те да го изпробват. Както се казва, ако нещо е желано – значи си има причина.

Честно казано една статия не е достатъчна да се направи обективен анализ, защо Пийт Дейвидсън е толкова популярен. Едва ли не се оказва, че общественото мнение в Америка по-скоро е следното: “Ким е супер щастливка да бъде с Пийт. Защо ли е избрал толкова възрастна жена след Ариана Гранде? Пийт може да има всяко момиче – какво търси с Кардашиян?”.

Между другото е изключително любопитно, че Пийт къса с половинките си – а не те с него. Очаквайте скоро – ексклузивен анализ от нас. Защо Пийт ги къса и подробен списък с любовните му завоевания!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments