Памела Андерсън отново е свободна – търси ново приключение!

Памела Андерсън отново е свободна – търси ново приключение! Ами, какво да ви кажем. Времето си лети и се оказва, че Памела Андерсън отново е на свободния пазар за търсене на нови връзки и авантюри.

Палавата блондинка се разделя с не кой да е – ами  с петия си съпруг! Както знаете от нашите статии за японските девствени мъже хикикомори – те даже не са излизали с момиче цели 5 пъти!

Е да, ама Памела Андерсън е може би най-далечното от девствена – а най-вероятно всеки японски хикикомори би получил инфаркт от нейна гола снимка.

Обаче нека да не се заблуждаваме. Това че Памела Андерсън отново е свободна изобщо не може да компенсира факта, че Меган Фокс е вече заета например. Само истинските ценители помним Памела от едно време – сексапилна и свежа. С времето даже екипа на Star Reporters си признаваме, че чухме следното: “Коя е тая грохнала лелка, бе? Ааааа, тази ли, остави я тя даже няма Instagram”. Това беше разговор между двама ученика в метрото.

Памела днес на 54

За да бъдем честни с Памела – тя си има Инстаграм. И реалистично погледнато си е много запазена за годините. Тя е родена на 1 юли 1967 година, което я прави 54 годишна. Няма да правим излишна реклама на блондинката – не е необходимо. Просто ще отбележим, че има над 2 хиляди поста в платформата Instagram и 1.2 милиона последователи. Като цяло повечето снимки са от най-силните и години, но това са си подробности.

В този студен неделен ден – бихте ли хванали кака Памела за гадже? И по-коварният въпрос – бихте ли станали шестият съпруг?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments