Палавата брюнетка Николета Лозанова отново зарадва феновете си! Николета за пореден път подложи дупето си на нова модификация и е напълно готова да посрещне новата 2022 г.

Лозанова, сподели новината за усъвършенстваните си форми в своя Инстаграм профил. Много интересно е да се отбележи, че коментарите на хората са най-различни. Мразена от мнозина, но обичана от стотици – НиЛо отново влезе в медийното пространство.

Част от коментарите в социалните мрежи гласяха, че тя е любимата им milf-ка. Подобни потребители твърдяха, че тя е изключително запазена за годините си (пффф … че тя е само на 34 години, родена на 30 ноември 1987 г.). Други хора пък разпалено споделяха, че тя е най-мократа им мечта и най-мечтана фантазия.

Ясно е едно – няма средно мнение относно Николета Лозанова. Или силно я обичаш и желаеш или много я мразиш. Едните хора упрекват другите, че я хейтят, защото гроздето е твърде високо и недостъпно. Докато другите се оправдават, че ако и те имат достатъчно джипове и те биха усетили гроздето.

Загадката на Азис: Мистерията около Сен Тропе и Малдивите

Незнайно защо неочаквано това кара екипа на Star Reporters да си мисли над житейския въпрос зададен от Азис в “Сен Тропе”. Как така едните хора са на Сен Тропе, а другите на Малдивите? Не трябва ли да няма хора на Малдивите, ако всички са на Сен Тропе?

Ето и най-новото от Азис:

Валери Божинов и яката “дупара”

Валери Божинов сигурно би коментирал, че хората на Малдивите са на Сен Тропе, но просто са на Малдивите. Впрочем, май той вече стана българският еквивалент на Чък Норис (който пък е вече на 81 години!!!).

А вие какво мислите за новото дупе на Николета? Споделете с нас на Фейсбук – коя мацка (то вече и мъж може) има най-яката българска “дупара”?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments