Понякога не е писано да си с един човек… колкото и да го искаш, да го обичаш и да правиш всичко за него. Просто не се случва и толкова. Такава е ситуацията между Меди и Моника Валериева, които ту се сбират, ту разделят.

Е, поне така твърдят различни източници. Факт е обаче, че внезапно е изчезнала и единствената обща снимка на Меди и Моника в Instagram. Фолк дивата Андреа сподели преди време, че не одобрява връзката на приятелката ѝ с Меди. “Той си знае какви ги надроби”, отсече залязалата фолкаджийка.

Валериева пък не е публикувала никакви нови снимки в Instagram от средата на март. Това е доста продължителен период за една плеймейтка, съобщават от Vbox7.com. Мацката обаче шерва доста сторита в профила си, а на едно показа, че се е отдала на тотален релакс.

Не, не е в Дубай, нито в Абу Даби, а на високо в планината. Валериева се показа от красива хижа, в която изглежда да е сама, но нека бъдем реалисти – такива жени не са сами никога. Потребители смятат, че Валериева лекува депресията си, но от кадрите не личи да е силно обезпокоена от любовния си живот.

Надяваме се, че Моника няма да поеме по стъпките на Мегз, чието богаташко духовно израстване продължава с пълна пара.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments