Сара Младенова е новата Мис България 2021

Сара Младенова е новата Мис България 2021! Красавицата беше избрана на 20 ноември 2021 г. Докато цяла България за последно обмисляше за кого да гласува на изборите за президент на републиката. Журито на Мис България 2021 направи по-красивия избор за тази година и избра красавицата, която да стане вдъхновение за стотици българки.

Традиционно, както всяка една година и тази всички участнички в ежегодния конкурс за красота, очароваха със своята спираща дъха визия и сексапил. Наложи се журито да направи много труден и тежък избор, но все пак постави една красавица пред всички останали. Това е ослепителната Сара Младенова – Мис Шумен 2021. Тя познава вкуса на победата не само на модния подиум, но и в спортната зала, като шампион по фехтовка.

Мис България 2020 – Венцислава Тафкова с Мис България 2021 – Сара Младенова

Шуменската ученичка е едва на 17 години, но вече е натрупала стотици победи зад гърба си. Екипът на Star Reporters, остана заслепен от младата красавица, която спира дъха от пръв поглед. Особено с невероятните си дълги крака, които ние определяме, като много по-хубави от тези на Тейлър Суифт.

Както би изпял добрият приятел на Star Reporters – Тони Стораро, Мис България 2021 „събра очите, даже на жените“, докато получи своята заслужена оценка „Отличен 6“.

Ние от Star Reporters поздравяваме красивата Сара и пожелаваме – това да бъде един от милионите успехи, които и предстоят! В понеделник вечер незабравяйте да гледате ексклузивно интервю с Мис България 2021 – единствено и само тук на Star Reporters където красавицата ще разкрие ексклузивни тайни за успех!

3 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments