Споделяме с вас впечатленията си от Мила Роберт, която гостува на Star Reporters.

Като цяло и тя, като много деца на известни личности среща много трудности. Като се отвори българската Уикипедия – първото нещо, което излиза е: “Мила Роберт е дъщеря на певицата и писателка Ваня Щерева и баскетболиста Роберт Гергов”. Трите имена на Мила са – Мила Роберт Гергова, но тя ползва бащиното си име.

Блондинката е родена на 6 септември 1996 г. – тоест в момента е само на 25 г. Според екипа на Star Reporters – въпреки скромната си възраст, Мила вече отдавна не е под сянката на родителите си, а блести със собствена светлина, която ще става все по-ярка!

Ако не се доверявате на нашата преценка – изгледайте клипчето от гостуването на Мила. Обобщено тя е изключително талантлива и ни впечатли със своя оптимизъм и професионален подход към заниманията си.

Завършила е НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” под зоркото и изключително критично око на Иван Добчев. Между другото ще ви споделим много любопитна клюка. Екипът на Star Reporters придоби доста голям интерес към театрална работилница “Сфумато”. Честно казано бихме отишли там за да сравним – каква е разликата с Мария Бакалова (на която много се кефим).

Вие бихте ли отишли в Сфумато или предпочитате да зарадвате душата си с новият хит на Антонио – “Твоите сълзи”?

А ето нещо за любовта и от Мила!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments