Крушата не пада по-далеч от дървото. Дъщерята на тв водещата Гала разгорещи мрежата с откровено секси снимка, на която е без сутиен.  Подобно на известната си майка, която неведнъж е призанавала, че няма големи гърди и не вижда нищо нередно в това от време на време да ги освобождава от бремето на стуиена, Мари Будева явно е съгласна с майка си що се касае и до собствения ѝ избор.

Напоследък чаровната брюнетка също се показва пред феновете си в социалните мрежи с впито облекло в горната част на тялото, от което ясно се вижда, че под него няма и следа от сутиен.

Вместо аплодисменти обаче младото момиче си навлече гнева на последователите си, които я сравниха с плеймейтка заради стила ѝ на обличане, предават от Women.bg. Въпреки че 25-годишната звездна наследница винаги е твърдяла, че е срамежлива и много чувствителна, явно с времето успява да са излезе от този свой образ, сочат коментарите.

Сред злъчните коментари относно визията на Мари има и такива, насочени не само към нейния избор на дрехи, но и към килограмите ѝ.

Въпреки това девойката уверява, че яде само здравословна храна и избягва захар, глутен и млечни храни. „Опитвам се да се храня здравословно и в разумни количества, но не диетично. Имам теория, че нещата се неутрализират – например 6 палачинки и един зелен чай“, заяви преди време звездната наследничка.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments