Съветваме мъжете да спазват златното правило „Мълчанието е злато“, особено след секс. Въвеждаме модата на мълчанието след секс и запомняме думите, които по-добре половинката ти да забрави. За тяхно добро е.

Първият секс често може да се окаже и последен. Така че, ако приятелят й е настроен за продължение, е добре да знае думите, които се налага да избягва, за да може това продължение да се случи. А къде знаят за секса най-много, ако не в компаниите за производство на секс играчки? Специалистите в една такава посочиха няколко израза, които мъжът най-добре да изхвърли от креватния си речник.

1. „Колко ти дължа?“

Дори на шега той не трябва да си помисля да изрича тези думи. Сексът и кратките минути след него, преди и двамата да се върнете към нормалния живот, не са точно случаят, когато трябва да се шегувате и да иронизирате. Подобни хуморески са за предпочитане пред огледалото в банята, но те трябва и да си останат там. Място в леглото нямат!

2. „Не мога да намеря презерватива“

Можем и сами да се досетим къде е останал той. Кошмарът за всяко момиче, дори по-лош от отказа на мъжа да се запознае с родителите на същото това момиче.

 

3. „Толкова бързо!“

А това е най-лошото нещо, което може да каже момичето. И дори мъжът да я чува за първи път, ще му бъде трудно да преглътне подобно унижение.

4. „Да си направим селфи?“

Да се документира всяка сексуална крачка, за се остави следа в историята, не е най-добрата идея. Да позира някой за снимка след секс, а последното нещо, което нормален човек би поискал. Та това дори не влиза в статистиката „какво правят двойките след секс“.

5. „Каква е тази миризма?“

Господин, шегаджия, личната хигиена не това, с което трябва да се шегуваш. Дори да задаваш въпроса си с цялата си сериозност. Това е деликатна тема и тя може да бъде много болезнена. Така че по-добре си замълчи.

6. „Мисля, че съм влюбен в теб“

Ако той си мисли, че това е най-подходящото време да ти се признае в любов, не е лошо да помисли още веднъж. Подобни изказвания единствено внасят смут и неловкост в леглото. Да си емоционален след секс е едно, а признанието в любов – е съвсем друго.

Да ти се признае в любов след секс, може единствено ако сте във връзка от известно време, съобщават от Cosmopolitan.bg.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments