Лили Иванова зарадва феновете си с ново начинание. Примата на поп музиката не си губи времето в ковид-изолацията и стартира онлайн магазин за продукти с марката LI и специални лимитирани серии.

Асортиментът е огромен, като включва множество CD/ DVD/ LP колекции, сред които “Чуй душата ми”, “Севдана”, “Поетът”, “Невероятно” и други. Ценителите могат да се сдобият и с постер с автограф на Лили върху непоказвани досега нейни фотоси.

Най-голямо вълнение обаче предизвиква лимитираната колекция продукти с инициалите на певицата “LI” – ключодържател, флаш памет, кожена гривна със сребърен надпис, тениска и чанта с лика на примата.

Някои от предметите са с уникална стойност, като безпрецедентна музикална колекция “НЕВЕРОЯТНО” от 65 песни на Лили Иванова, обединена в 5 компактдиска – “Събота вечер”, “Ти сън ли си”, “От град на град”, “Една любов”, “Защо не сме едни и същи”, в оригинални аранжименти и звукозапис, осъществени от 1964 до 1989 година в студиото на “Балкантон”.

Колекцията от 5 диска е обединена в изискана снежно-бяла кутия с елегантен автограф от Лили Иванова.

Албумът “Поетът” (2014 г.) пък съдържа 14 песни, създадени от 1967 до 2014 година с композиции на Александър Йосифов (“Реквием”, “Часове”, “Ела”, “Молба”, “Гълъбът”, “Пътеките”), Александър Кипров (“И пак тръгни”, “Покруса”), Найден Андреев (“Щурче”), Тодор Филков (“Искам те”), Сашо Събев (“Влюбеният джаз”) в изцяло нови аранжименти на Ангел Дюлгеров и Михаил Йосифов (“Влюбеният джаз”), както и 3 нови песни на Росалин Наков (“Сърцето е чупливо”), Михаил Йосифов (“Просто съдба”) и Ангел Дюлгеров, който е автор на песента “Поетът”, дала и името на албума.

Лимитирана серия от 200 копия сувенирна фотография 30 х 40 см на Hahnemuhle Finart Photo Rag хартия с личен автограф от Лили Иванова е друг задължителен артикул за всеки колекционер.

Можете да се похвалите и с бижу, създадено по дизайн на самата Лили Иванова. Това е гривната унисекс, от естествена кожа, със сребърни елементи LI, проба сребро 925.

Несъмнено всеки продукт от предлаганите в фен магазина на изпълнителката е неповторим. Артикулите са плод на години неуморим труд от страна на Лили и екипа й. А уникалните по рода си модни аксесоари с инициалите на певицата са прекрасен подарък за предстоящите празници през пролетта.

Линк към онлайн магазина: https://lili.bg/shop/

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments