Лидия избухна – най-добрите сметки са чистите сметки!

Лидия избухна – най-добрите сметки са чистите сметки! Едно от най-талантливите момичета на Галин избухна с мега яка песен. Лидия “Чисти сметки” има звученето на ретро-чалга хит и най-съвременно секси видео.

По прекрасен начин красавицата пее за любовта, изневярата, сълзите, тъгата и удоволствието. Екипът на Star Reporters сме изключително впечатлени от високото качество на клипа към песента. Много готин елемент е когато голямата тълпа масово вади vapo-ве и започва да пуши в такт, докато Лидия избухва.

Като цяло няма нищо чудно, че таланта на Alpha Music – Лидия е толкова харесвана. Нейната песен стремглаво се е запътила да събере един милион слушания, същевременно вземайки първото място в престижната класация на Youtube трендинг. Ние изключително много харесваме тази класация, защото при нея няма нищо скрито-покрито. Напълно ясно е кой е най-слушан и не зависи от смс-и или журита.

Галин, който определихме, като “Стратегът” на българския поп-фолк определено има много добър нюх за млади изпълнители. За разлика от много други изпълнители, талантите на Галин са изключително секси и красиви, но и винаги пеят уникално добре.

Красавицата от Бургас е родена на 27 април 2001 година. Още от малко детенце популярната изпълнителка прекарва по-голямата част от времето си в репетиции и усилена работа. Нищо чудно, че в момента е една от най-добрите млади, изгряващи звезди.

Оставяме ви да се наслаждавате на клипа и да слушате песента. Ние напълно подкрепяме Лидия и сме съгласни, че чистите сметки са изключително важни. Както се казва най-добре винаги всичко да бъде “пито-платено”. Весел и приятен уикенд!

3.5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments