Съсипаха я тая държава! Продължаваме напред с Кубрат Пулев към 2022 г.

Съсипаха я тая държава! Продължаваме напред с Кубрат Пулев към 2022 г. Като цяло това е малко обобщение на случващото се в страната …

Дъщерята пропуши … продължаваме напред!

Синът пропадна … можеше и по-зле … продължаваме напред!

Жената обича заплатата ни – повече от нас самите … продължаваме напред!

Жената вече обича и шефа си повече от нас … нищо поне вече не даваме ние парите за скъпите парфюми … продължаваме напред!

Съседа се точи и иска да ни открадне яката дупара! Време е за шоу, вече! Никога няма да позволим да загубим яката дупара!

Положението може би не е чак толкова зле. Все пак екипът на Star Reporters все още е изцяло съставен от ергени и моми. Също няма как да загубим яката дупара, защото още не сме имали толкова пари – за да я привлечем!

Тази статия всъщност не е за нашите мъки … а че продължаваме да гледаме Кубрат Пулев и през 2022 г.

Кубрат Пулев – шампион в нов вид боен спорт

В края на 2021 г. Кобрата зарадва феновете си. Той стана шампион в нов вид спорт – бокс с иновативни елементи на триъгълен ринг!

Кобрата много яко наби бившия световен шампион в тежка категория на UFC – Франк Мир! Буквално Кубрат прояви джентълменство и не взе душата на сдалия-багажа американец и му спести брутален нокуат!

Ако се кефите на Кобрата – прочетете и за друг наш шампион по-долу! Също споделете дали бихте били склонни за определа сума да изядете кроше от Кобрата? Колко пари, трябва да ви дадат за да понесете крошето на Кобрата (със всичка сила в лицето?). Екипът на Star Reporters реши, че е склонен за 10 хиляди лева да се жертва за едно кроше в главата. Поне после сигурно – статиите на сайта ще придобият колекционерска стойност, хаха!

Светли празнции!

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments