Докато екипът на Star Reporters си седеше и коментираше Мила Роберт се случи нещо интересно. Ние седнахме и си дадохме сметка – тя всъщност какво добро, възпитано и нормално момиче е. Както знаете тя също е дете на звездни родители, но слава Богу не е фен на подобна мода! Жените все по-космати през 2021 г. Атака на косматите подмишници!

Ако все още се чудите на снимката над Мила Роберт е не кой да е, а самата дъщеря на Мадона. Лурдес Леон или както всички я знаят – дъщерята на Мадона – успя да стане известна с космите си и общата си нечистоплътност.

Едвам пишем тази статия, но се чувстваме задължени да ви информираме за инвазията на новата мода. Реално хубавото и успокояващото е следното – тази мода принадлежи само за звездни дъщери.

Ние така си го обясняваме. Дъщерите на известните личности толкова отчаяно търсят внимание, че вече са готови на всичко. Случайно някога да сте чували, че Брус Уилис има дъщеря?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ами тя също, като дъщерята на Мадона, е известна с косматите си подмишници. Както вече ви казахме… Космите атакуват! Искрено щастливи сме, че българските жени са спретнати, свежи, чисти и хигиенични!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Самата Мадона не остана по-назад и побърза да конкурира дъщеря си със собствените си космати мишници! Твърди се, че новата мода е дошла в Холивуд от Боливуд. Там се лансирало пред местното население, че колкото е по-космата една индийка – толкова е по-потентна? Дали това е така?!?! По-добре да не разбираме никога!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments