Кой сега се възползва от Ким Кардашиян?

Кой сега се възползва от Ким Кардашиян? От няколко месеца знаем отговора на този въпрос, но като цяло екипа на Star Reporters го отричаше и не искаше да приеме. Обаче интересната случка си е факт. Кардашиян допусна до своята дупара доста интересна фигура. Това е Пийт Дейвидсън – момче, което според нас реално не впечатлява с нищо.

Казусът около раздялата на Кардашиян и Кание Уест продължава да се заплита. През изминалата година станахме свидетели на признанието на рапъра, че често страда от депресия. Въпросът беше, дали тя е някакво следствие от съвместния му живот с 41 годишната Кардашиян.

Интересното е че Пийт Дейвидсън е само на 28 години. Той буквално е като момченце пред винаги растящите форми на Ким. Реално много хора се чудят, дали случайно не излиза с майка си, защото той наистина си е дребен и даже не прилича на 28 годишен.

Обективно погледнато – най-доброто в него е факта, че е бившето гадже на Ариана Гранде. Хубавата новина е че явно мацката е проумяла грешката си. Гранде много бързо му би шута и го постави на мястото му.

Като цяло днес не е ден за дупарите. Няма да пишем за дупето на Ким, защото то е много спорно. Като цяло може да му се кефят хората в Америка, но ние имаме наша теория. Екипът на Star Reporters вярва, че като цяло дупето на Ким не е пригодено за България. Тук си обичаме хубавите естетични форми.

Представете си, ако тя беше в България. Комична случка как с дупето си взима място за 3-ма човека в софийското метро. Естествено и бесен дядо, който яростно да я ръга с бастуна си и да крещи: “Дай път на старите, веднага стани и освободи мястото си”!.

Питаме ви – защо жените излизат с мухльовци? Няма ли вече истински мъже?

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments