Плеймейтката Жанета Осипова е известна със славата си на жена, която спокойно може да смени и 10 мъже за един месец. В момента девойката е с фризьора на звездите Ивайло Колев, но явно това не ѝ пречи да бъде провокативна.

Осипова напоследък доста често пуска разголени кадри в социалните мрежи, но щом половинката ѝ няма проблем с това, значи всичко е под контрол. Кадрите ѝ определено привличат много голяма мъжка аудитория, а и не само. На една от последните ѝ секси снимки Жанета е почти дибидюс. Мацката съвсем невинно е покрила гърдите си с ръка и съвсем тактично е загатнала свалянето на прашките си, съобщават от Vbox7.com.

Тялото ѝ е перфектно – не може да се отрече това, но все пак е хубаво да остави и малко на въображението.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Георги
Георги
2 years ago

Не мога да ги разбера всички тези кикимори,как могат да се нарекат достойни жени,защо все повече млади момичета си вадят хляба с гъзъ.. плей мейт,куранде мио.. прости,като гъдулки дават пример на още подрастващото поколение.. къде е честа и уважението към дедите ни,оня ден една я патат:кой е най високия връх в стара планина.. Мусала отговори.. другата отговори ВРЪХ.. брато,тея боклуци нямат самоуважението си,те са стока за тигрите с мангизи,които да си ги разтягат за себеудоволствие.. неструват и стотинки..

Vlado
Vlado
1 year ago

Много зависи от гледната точка и ако само фокуса определя характера на резултата или тоест вие ги виждате нещата през вашите ограничения.
Честно казано, трябва да имате много висок IQ, за да разберете Жанета. Нейният хумор е изключително тънък и без широка обща култура разговорите с нея просто ще минават през главите на по обикновения ум! Тя също има нихилистично чувство, силно вплетено в нейния характер – личната й философия черпи вдъхновение от движението “Народная воля” например. Феновете й разбират тези неща, те имат интелектуалния капацитет да оценят дълбочината на нейните шеги, да разберат, че те не са просто смешни – те ни казват нещо проницателно за ЖИВОТА. В резултат на това много хора, които не харесват Жанета, всъщност СА идиоти, разбира се, те не биха оценили нейния екзистенциален хумор, който съдържа препратка към руския кратък роман „Бащата и синовете на Тургенев“. Усмихвам се злобно, представяйки си един от тези прости неудачници, чешащ се по главата объркано, докато Осипова разкрива донякъде голотата си на тази снимка…Глупаци… Само как ви съжалявам …Дали Гого е виждал по-хубава жена щот аз не съм..