Новото лице на поп музиката Ина Гаярдо, която бе открита от екипа на Криско, продължава да прави ударни промени по себе си. Пътят до първата ѝ песен „Сексбомба“ е доста дълъг, защото в рамките на 1 година е трябвало да свали поне 10 кг, да стегне тялото си и да поработи върху сценичното присъствие, танцувалните си умения и актьорската игра – да се подготви изцяло за музикалната сцена.

Христина Григориаду, както е истинското ѝ име, за това време успява да намери любовта в лицето на фризьора на звездите – Венелин Кондаков. Двамата се запознават във фитнеса и към днешна дата са сред звездните инстаграмарски двойки.

Гъркинята определено е надарена с екзотична красота, а и тя е още толкова малка, че изобщо не са нужни ѝ някакви подобрителни корекции. Е, шоубизнесът си казва думата. И Гаярдо реши да се подкрепи с по-голям бюст, въпреки че за нейния ръст и телосложение мацката си имаше чудесни гърди.

В стори в личния си профил девойката се пусна по изрязано потниче, от което прелива огромен бюст. Явно вече е решила да се изфука с новите гърди, с които ще си прави още по-провокативни снимки занапред. Колкото и да пише, че акцентът на снимката е върху косата, на всички е ясно, че е доста по-надолу, предават от Vbox7.com.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments