Определено голямата тема от вчера е Ицо Хазарта в Народното събрание. Готова ли е българската общественост за рапър-депутат? Ицо Хазарта ли ще оправи България? Ще почувстваме ли облекчението, като дойде промяната? (имаше една много модерна баба, която преди години по време на всяка рекламна-пауза – чувстваше облекчението). Това са само малка част от въпросите, които вълнуват екипа ни.

Визитна картичка

Уикипедия представя Хазарта по следния начин: “Христо Христов Петров, по-известен с професионалния си псевдоним Ицо Хазарта, е български рап изпълнител, член и основател на групата Ъпсурт. На парламентарните избори през ноември 2021 година е избран за народен представител в 47-ото народно събрание от листата на коалиция „Продължаваме промяната”.

Но за да бъдем модерни (и искрени!) ще подчертаем, че екипът на Star Reporters е израснал на улицата – слушайки г-н Петров. За нас визитната картичка на Хазарта е следната:

“Само ако е за работа, не ме търси. Щях да съм министър на труда, ама ме мързи” – Имам човек

“Споко, идва еврофонда – нова помпа и ремонта на ремонта на ремонта на ремонта. Правя моя хит, пада твоят цип, а в екипа апетитът пак е за пари във плик”Заради тебе

“Щел съм да ставам могъщ мъж като Слави, алъш-вериш, хъш! Ше ходим с Бойко по барове и в Драгалевци на Ивановден”Стига фира

И естествено най-култувите рими от Колега: “Дай ми един от ония партийни куфари
да купя на пет путки мини-купъри, портмонето ми да е претъпкано вместо кухо, дошъл съм за нещо сухо”; “Аз съм кандидат-премиер другия път ще ме изберат и милиони микроби ще умрат”; “Искам да ида в парламента! Иди, никога нема да имаш хемороиди”.

Обаче за най-велик хит на българския рапър си въртим 3 в 1, въпреки че не допринася за тази статия:

Обобщено

Кефим се на въпроса на Хазарта от предизборната кампания: “Имаш ли човек в парламента?”. Но за съжаление рап-легендата няма как да бъде човекът на всички хора, защото ние сме твърде различни.

Обаче, екипът на Star Reporters – остава разочарован! Г-н Петров все още не се е свързал с нас и не ни е предложил да бъде нашият човек в парламента. А едва ли се е свързал и с вас!? По принцип е добра идея – всеки да има човек в парламента, но е доста трудно постижимо.

Споделете с нас във Фейсбук – Ицо Хазарта ли е вашият човек в парламента?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments