Хикикомори – девствени японски мъже (I част – Излитаме). Екипът на Star Reporters няма пари за да отиде физически до Япония. Естествено, не бихме си признали подобно нещо. Пред хората казваме, че COVID обстоятелствата в момента не позволяват подобни пътувания. Защо нямаме пари да отидем до Япония? Ами вече пръснахме всичко в Банско … Цените в родните курорти са по-скъпи от тези на Малдивите. Това също представлява голям интерес за нас, но ще пишем по-темата, като се възстановим финансово.

ЯПОНИЯ

Затова решихме да си направим една виртуална разходка до страната на изгряващото слънце. Ще направим нещо креативно, което до сега български сайт – не е правил. Ще направим виртуално-интерактивно пътешествие в Азия, заедно! (а защо не и на други континенти?)

В предстоящите статии – в края на всяка статия, ще имате възможността да избирате следващата ни дестинация и какъв феномен да изследваме! Това е идеална възможност за всички нас. Много читатели споделиха, че искат да си починат от разврат и извращения + така ще бъдем културни и ще научим нови неща.

Естествено, акцент за нас представлява най-пикантното и интересното … така че ще ви дадем най-доброто! (както винаги … както знаете статиите на Star Reporters са най-добрите, най-качествените, най-скромните и всеки ден благодарение на вас – стават и все по-грамотни).

ПОКЛОН ПРЕД ГРАМОТНОСТТА

Ние много обичаме просветата и грамотността и затова специален акцент през новата 2022 г. ще бъде да станем ОЩЕ по-грамотни! Затова най-неграмотната част от екипа на Star Reporters специално благодари на прекрасната Валерия Лозева, че ни научи, че се пише кроше, а не круше! Бяхме дълбоко убедени, че боксьора удря “крушата” и затова бие крушета! Да … ама не! КРОШЕ!

Също благодарим на Мира Ангелова за подкрепата! Проявяваме изключителна педантичност на фона на общата ни неграмотност – поне имената да са правилни, хаха!

Тук е момента да благодарим и на Мартин Митракиев, който от своя страна ни научи, че се пише (членува?) “бунтаря”, а не “бунтара” по повод на Галин! Благодарим от сърце и дълбоко оценяваме, когато ни помагате да си вдигнем общата култура!

Та така … надяваме се да продължите педантично да следите за нивото на нашите услуги! С това сме готови да потеглим към първата ни дестинация – Япония!

Приключението ни в Азия – ще започне там.

Със сигурност Софи Маринова и Устата биха казали – точно там .. точно там в горещи нощи! Слънце, плаж, вода … и ще има адски мацки! 😉 Ама и да трябваме още на някакви японки, хаха!

Най-приоритетно след нашето пристигане – ще се запознаем с отритнатите от обществото – хикикомори!

Група от девствени японски мъже, които да ни карат да се чувстваме по-добре от самите нас. Екипът на Star Reporters с удоволствие ще ги изследва във втора част (която ще излезе утре). Екипът на Star Reporters е съставен от най-горещите и вървежни пичове на фона на японските девствени мъже – хикикомори!

ИЗБЕРИ ПРИКЛЮЧЕНИЕТО СИ!

Помислете къде искате да отидем и какво искате да изследваме? В Япония ще се запознаем с местния нощен живот, културата на платената любов и някой прекрасни места!

Хубавото е че приключението е изцяло във вашите ръце и вие чрез вашите Фейсбук коментари ще определите – какво да правим в Япония! Може да се изкачим на върха на планината Фуджи, ако го пожелаете, може да правим оригами, да отглеждаме бонсай дръвчета … или просто както обикновено да посетим най-пропадналите японски кръчми.

ИЗБЕРИ КАКВО ДА НАПРАВИМ СЛЕД УТРЕШНАТА НИ СРЕЩА С ЯПОНСКИТЕ ХИКИКОМОРИ В ЯПОНИЯ!

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments