Хикикомори – девствени японски мъже (II част – Сефтето)

Хикикомори – девствени японски мъже (II част – Сефтето). Екипът на Star Reporters няма пари за да отиде физически до Япония. Естествено, не бихме си признали подобно нещо. Пред хората казваме, че COVID обстоятелствата в момента не позволяват подобни пътувания. Защо нямаме пари да отидем до Япония? Ами вече пръснахме всичко в Банско … Цените в родните курорти са по-скъпи от тези на Малдивите. Това също представлява голям интерес за нас, но ще пишем по-темата, като се възстановим финансово.

Даааа ….

Ако сте пропуснали да прочетете – I част от пътешествието ни в Япония!

Та те така … вече сме в Япония!

Запознайте се с хикикоморите!

Ето виждате го момчето. Гледа с обезумял поглед и е готов да ви набучи със самурайския си меч. Това е така, защото другият “меч”, като цяло много, много не работи!

По-принцип за да се стигне до там – да се стане хикикомори, има една основна случка. Както сами знаете в Япония всички много се кефят на чест и достойнство! Семейната чест е най-важното!

Ставаме свидетели на един много интересен феномен. Бащите в Япония много държат на достоен зет, който да продължи семейната кръвна линия. Затова, когато момичето стане мома за женена – бащата провежда много сериозен разговор с нея.

Като цяло жениха, трябва да притежава и достоен … член!!! Говори се, че даже много често се случва бащата, дядото и цялата мъжка рода да приклещи някъде младежа и да му направят инспекция на мъжкото достойнство!

Звучи безумно, нали? Даааааа!!!

Ние от екипа на Star Reporters сме много радостни, че не ни се а налагало да минаваме каквато и да е била инспекция. Утре продължаваме да изследваме интересния феномен!

Споделете с нас какво искате да прочетете, след като анализираме хикикоморите? Ние сме ви подготвили специална изненада!

 

 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments