Гергана Стаменова, която бе сред най-палавите участнички в шоуто “Ергенът”, направи доста лично признание.

По време на видео, в което тя коментира един от епизодите на шоуто заедно с влогъра Мъци, красавицата сподели, че харесва Виктор много преди да се запише за кастинга за предаването. Оказа се, че Стаменова и фитнес инструктура са се срещнали още преди 2 години, но поводът е бил професионален ангажимент. Двамата били част от заснемането на реклама, участвали като модели. По онова време Гери е била блондинка, вероятно заради което Виктор не можал да я разпознае, когато започнали снимките за “Ергенът”.

 

Стаменова признава, че още преди две години, когато се срещнали покрай ангажимента за фотосесията, е харесала Стоянов като модел, но не е предприемала никаква крачка към него. По онова време той беше все още обвързан с дългогодишната си половинка, Гери също е била във връзка, предават от Woman.bg

Стаменова споделя още, че не го е следвала и в социалните мрежи в този период, но определено го е запомнила, макар и срещата им да е била съвсем закратко, а Виктор дори не я и запомнил. Но ето че съдбата си знае работата и двамата се срещнаха за по-дълго в “Ергенът”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments