Галин – поп-фолк “Стратегът”

Галин продължава да избухва. Мнозина български музикални слушатели от известно време са кръстили Галин – поп-фолк “Стратегът”. Освен палави девойки, идолът на тийнейджърките, успява да трупа все по-голяма фенска маса.

Тони Стораро е известен със своя глас (“Гласът”). Азис определено е и “Кралят” и “Кралицата” … (помните ли Устата и “Ледена кралица”?) на поп-фолка. Хайде за да бъдем искрени – може би титлата “Кралица” наследи Глория. Азис, отново се трансформира в мъж и няма да ни се сърди, че вече е само крал.

Галин определено е “Стратегът” на поп-фолка. Много хора му се кефят, че е обикновено момче на 30 години (роден на 12 март 1991 г.) с големи амбиции. Вместо цял живот да бъде част от голяма чалга мега-корпорация – той избира пътя на бунтарЯ. Сам се изправя на чалга-пазара, като със своята харизма успява да привлича талантливи, секси девойки с музикални качества.

Win-win

При всички положения всичко е win-win. Екипът на Star Reporters изпи няколко кафета и стигна до извода, че може да бъдеш луксозна крушка в бутиковия полилеи на Пайнер или “огромен разклонител” (Галин! ; ) ), където да събираш секси щепсели. Сравнението намеква за нещо друго, но е просто аналогия как Галин събира всички нови, секси, амбициозни девойки. Та … не бихме нарекли Галин “големият разклонител”, ама подкрепяме, че определено е “Стратегът”.

Вдъхновихме се за тази статия, след като слушахме новият хит на Галин и Десита – “Драконови сълзи”:

Да бъдем честни … “слушали” е силно казано. Star Reporters сме големи фенове на секси тялото на Десита. Честно казано пеенето е приятен бонус, който пренебрегнахме малко, докато зяпахме Десита. Много и отива да бъде боксьор!

Поздравяваме Десита и Галин за новия хит!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments