Искаш гадже? Плати си! (III част – Яко оборот)

Искаш гадже? Плати си! (III част – Яко оборот). Такава е ситуацията в Япония! Ако сте пропуснали може да наваксате първите две статии от нашето приключение:

Но както всъщност предполагате – нашите статии са винаги супер да се четат и отделно. (Но това няма как да стане, защото са толкова яки, че се четат до дупка!).

Всъщност отново се пренасяме в Япония, но разглеждаме проституцията… в мъжки план. Като цяло – почти няма японка, която да не се е възползвала от платените мъжки услуги. Твърди се, че е толкова трудно да си намериш читаво гадже, което да може да те накара да почувстваш облекчението, че трябва да си платиш!

Но на кого?

Ето на тези типове!!!

В Япония ги наричат “hosts” или написано на родна реч – те се водят “домакини”. Ама що за лудост? Да, те са елитни японски доставчици на полови услуги. Колкото по-нежен или иначе казано – кекав, то толкова е по-вървежен момъка!

Да! И тук не говорим за мъжката любов! Японките се кефят на нежни типове, които са готови да ги разберат във всеки един момент. Жените в България също се кефят, но тук младежът, трябва да е здрав .. абе по възможност батко с джип!

Открехнахме вратата към темата и ако ви е интересно – скоро ще научим всичко за женската и мъжката платена любов в Япония. (А това е само началото!).

Готови сме с милиони изненади за 2022 г. !!! 😉

Какво още искате да видите от Япония?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments