Меган Фокс – сгодена за Machine Gun Kelly

Меган Фокс – сгодена за Machine Gun Kelly. С най-голямо разочарование за нас ви съобщаваме новината – Меган Фокс е вече сгодена. Екипът на Star Reporters изпусна още една от любимките ни! Мократа мечта на милиони мъже по света вече не е на свободния пазар.

В крайна сметка от всички кандидати, мераклии и ентусиасти – изглежда че върховната победа принадлежи на Machine Gun Kellу (или просто Картечницата Кели, ако беше роден в България).

Интересното относно името на рапъра е, че прякорът идва от факта, че може да изговаря много думи в минута. Любопитно от мрежата – сега е, че всички девойки коментират, че му била “много голяма къртечницата”. Според запознатите девойки само подобен младеж с “яка картечница”, може да бъде способен да задоволи всички нужди на чаровната Меган Фокс.

В крайна сметка – всичко се оказва много интересно. Както вече знаете, Machine Gun Kelly e един от най-добрите приятели на Пийт Дейвидсън. Даже започнаха спекулациите, че именно талантливия комик ще бъде best man на двамата.

Ако се чудите кой е Пийт Дейвидсън – то той е любимото момче на Америка. Както Star Reporters отразихме – той има с какво да се гордее, освен че спечели и сърцето на Ким Кардашиян.

Е според вас коя ще бъде следващата холивудска звезда, която ще се сдобие с лъскав пръстен?

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments