Фики – напълно променен, ексклузивни подробности!

Фики – напълно променен, ексклузивни подробности! Българският Джейсън Момоа? Новата година дойде (да ни е честита!). И Дядо Коледа ни донесе нов Фики! Екшън-героят на българския поп-фолк е напълно трансформиран в новата си песен, която вече е хит в мрежата!

В новата си песен Фики иска и чака знак! “Дай ми знак” е ударна, ритмична и мелодична! Ние даваме знак на Фики – браво, Фики! Трансформацията му е много готина и определено ще запълни нова ниша. Певецът винаги е изразявал желанието си да пее различни стилове музика.

Истинската любов

След невероятните му участия по телевизионния екран от изминалите години – той не остави никакво съмнение, че определено има невероятен талант. Фики е вече толкова дълго на екрана, че екипа на Star Reporters отдавна забрави, че той е едва на 26 години. Също така – той е роден на най-готината дата 3 март, 1995 година.

“Беше обич”, като че ли е нещо толкова далечно, вече. Но от Star Reporters стигнахме до извода, че всяко “момче” се сеща за истинската си любов, като чуе песента. Фики винаги подтиква толкова много въпроси. Дали истинската любов е една? Дали тя може да изчезне?

Много мъже твърдят, че са истински влюбени, ама гаджето им е влюбено в новия мерцедес и iPhone, а не в тях. Често дори и в дебелият чичко от съседната маса, който и намигва лукаво.

Още не сме сигурни дали един мъж може да се влюби, колкото едно момче. Но определено знаем, че Фики може да пее всякакъв стил! И това изобщо не е изненадващо при положение, че той все пак продължава школата и традицията на “Гласът” – легендата Тони Стораро, приятел на Star Reporters.

Детето чудо

Не е тайна, че Фики много обича да слуша Стиви Уондър. Още като детенце през 2012 г. той проявява изключителна любов към мелодичната музика на легендата. Даже българската Уикипедия отразява случката: “Той е сред петимата българи, избрани за над 110-членния международен хор „Гласове на младежката музика“, който участва в програмата по откриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. Това става след като диригентът Ричард Фростик прави кастинг в Националното музикално училище „Любомир Пипков“ в София сред 1000 кандидати. На кастинга Фики се явява с две песни на Стиви Уондър – „Lately“ и „I Just Call To Say I Love”.

Фики освен, че вече си има детенце (дано да продължи музикалната традиция!!!) – ще предложи нов стил на българската публика през новата година. Спрямо информация от артиста – той в момента подготвя ударен поп албум! Да поп, не поп-фолк!

Очакваме го с нетърпение! Да си жив и здрав, Фики! И да продължаваш да ни радваш! Споделете с нас: “Дали един мъж ламоже да обича, колкото едно момче”?.

Специален поздрав за всички с любимата песен на голяма част от екипа на Star Reporters:

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments