Още сме в началото на годината, но тези мацки са супер горещи и актуални сега. Те са едни от най-оборотните актриси в 18+ индустрията и със сигурност са във фантазиите на доста мъже. Ето ТОП 5 на едни от най-горещите порно актриси за 2022 г.:

5. Саманта Сейнт

Саманта е една от най-оборотните мацки в порно индустрията. На 19-годишна възраст се премества в щата Колорадо, където е приета в училище по козметика и там завършва специалността естетика, като получава лиценз да практикува професията си в рамките на щата. Дебютира като актриса в порнографската индустрия през 2011 г. Размерът на гърдите ѝ е 34DD. Има пиърсинг на дясната ноздра, зърната на гърдите, пъпчето и на интимните си части.

 

4. Кристи Мак

Кристин, както е истинското ѝ име, се слави с доста палавите си умения в леглото. Определено си е заработила името с до-о-ста упорита и усърдна работа, която ѝ се отплаща добре във финансов план.

3. Мия Малкова

Започва кариерата си като порноактриса, когато е на 20 години. Към порното я насочва нейна близка приятелка, също част от порноиндустрията. Мия печели няколко награди за най-добра порноактриса. Брат ѝ също е актьор във филмите за възрастни, а през 2014 г. тя се омъжва за Дани Маунтин, също част от тази индустрия.

 

2. Лана Роудс

25-годишната американка започва кариерата си през 2016 г. и оттогава се е снимала с едни от най-големите имена в индустрията. Получава множество награди за различни порнофилми, в които участва, както и застава на почетното първо място в класацията на Pornhub.

1. Елза Джийн

Тази блондинка с детско лице е всичко друго, но не и невинна. Елза е само на 25 години, но има богато портфолио с роли в различни по жанр порнофилми. Със сигурност млада звезда, която тепърва ще развива още повече своята актьорска кариера, предават от Vbox7.com

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments