Epic Bath Guy: В Star Reporters каним и без силикон

Epic Bath Guy: В Star Reporters каним и без силикон. В България вече почти не остана човек, който да не е чувал за Радо – Epic Bath Guy. Едно време в началото той беше една интересна фигура, която можеше да видим някъде на Витошка от време на време с голяма табела. А сега като цяло – той си е основна част от градския пейзаж.

Може би и да се среща от време на време някой и друг пенсионер, който да се чуди, защо готиното момче с халата се е загубило. Интересното при Радо е че вече даже и най-старомодните и закостенели пенсионери по софийските улици го обичат и подкрепят.

А да не говорим, че той си има и толкова много фенки. Не е тайна, че от години хората чаат да се появи някое секси момиче по халат до него. Заедно с Epic Bath Guy доказахме, че не е нужно да си най-яката мацка или да имаш най-скъпия силикон – за да бъдеш гост в Star Reporters!

За да бъдеш гост в Star Reporters е нужно просто да имаш интересна и уникална история! Не е нужно да си манекенка, силиконка или най-върховна Instagram звезда. (Все пак искрено се кефим, ако имаш чаровна усмивка! 😉 ).

Epic Bath Guy e на най-ключовите места от много години насам. Така например заедно с екипа на Star Reporters присъствахме на откриването на най-новото и яко място във Варна! Moda Bar!

Както сподели и Радо – помнете животът е кратък, няма време да оставяме важни думи неизказани!!!

А вие какво искате да споделите на любимия си човек, за което не сте намерили смелост?

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments