Емо Каменов шокира Star Reporters

Емо Каменов шокира Star Reporters …. даже още сме в шок! Емо Каменов ударно сподели за всичко от живота! Ще видите всичко в пълното клипче по-долу.

Едно е напълно сигурно! Да мисли горкото момче, което един ден ще излиза с дъщерята на родния здравеняк. Той специално си е подготвил дебела пръчка от орех, с която ще се погрижи да накаже бъдещия жених. По думите на Емо – много важно е хората да те уважават. Така че още от сега е решил – профилактично да пребие бъдещия зет!

Каменов провокира огромен интерес. Телефонът в студиото буквално не спря да звъни. Обади се и друг приятел на Star Reporters – Спенс!

Емо Каменов, ексклузивно разкри пред Star Repoрters, че от три години, работи като лична охрана. Той е в екип с други трима здравеняци и работят за бизнесмен. Ние от екипа на Star Reporters малко се размечтахме, даже. Представете си колко би било яко – Емо да ви охранява? Та то би било безкраен купон + ще бъдете един от най-добре пазените хора в България.

Той също сподели, че трябва да се върне отново казармата! Ние сме в шок!

За живота

Той сподели, че най-много си обича своя роден град – Монтана. Като е бил дете са го били другите деца, ама после той се е мотивирал и е започнал и той да ги бие. Не след дълго вече той е възпитавал местната младеж и я е учил на респект. По негови думи: “боя си върви във всяко едно време”. Думите е по-добре човек да си ги държи зад зъбите.

Биел е и мъже и жени, като по-млад. Но вече, като цяло вярва, че е хубаво да се бият само мъже. Въпреки че ни разкри, че побоя носи стабилност във всяка една връзка? Както казахме – все още сме малко шокирани!

Според вас боят допринася ли за успешната връзка? Жените привързват ли се към биячите си? (19-та минута в интервюто)

Емо, поне обеща нас да не ни бие!

N.B.

15 ноември е Международният ден за елиминиране на насилието над жени! Екипът на Star Reporters подхожда изключително отговорно към темата. По-долу може да прочетете как по-ефективно да се борим срещу насилието над жени от страницата на ООН!

https://www.un.org/en/observances/ending-violence-against-women-day

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments