Изминалите почивни дни определено бяха специални за фолкзвездата Емилия, която не пропуска повод да покаже на света колко обича съпруга си Жорж Башур. 

Певицатa реши да отбележи Гергьовден, имения ден на любимия си, като публикува поздравление в профила си в Инстаграм. И макар поздравът да бе за всички, които празнуват в този ден, тя отново подчерта любовта си към Жорж, като сподели тяхна обща снимка.

 

На кадъра се вижда, че Емилия все още е в процес на възстановяване на фигурата ѝ преди раждането, но определено изглежда чудесно. Двамата с Башур позират пред ретро кола, като тя е облечена доста оскъдно – в секси къси панталонки, съчетани с корсет и дънково яке. Личи си, че певицата е успяла да раздели с част от килограмите, натрупани по време на бременността и е в чудесна форма.

А ето какво гласи и поздравът ѝ, с който уважи не само любимия си човек, но и всички именици:

“Името за всеки човек е важно,то не определя обаче какъв си,определят го постъпките,принципите и възпитанието.Достойно носете името си,не изневерявайте на себе си и вървете с високо вдигната глава напред!Честит празник на всички именници!!!Здраве,сила и благоденствие!!!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments