От интервюто, което взехме с Дени тази седмица – веднага пролича, че времето е един от най-ценните и важни ресурси, с който разполагаме. Който е цъкал на WoW едно време – веднага ще го асоциира с култовото “Time is money, friend”. Това може би е ресурсът, над който имаме най-голям контрол и може да изберем как да инвестираме.

Денислав Димчев или както му казват приятелите – Дени, е една от най-популярните български TikTok звезди. Той също е известен и с псевдонима “The Boxing Antelope”. Той в момента има 645 хиляди последователи в TikTok и 368 хиляди в Youtube.

Култовата песен на Дени – “Право в десетката”, която той качи преди две седмици е гледана вече над 370 хиляди пъти. Дени определи Слави от “The Clashers”, като най-известният български Youtube-ер.

TikTok легендата сподели, че с достатъчно желание човек може напълно спокойно да се издържа от TikTok приходи. Всичко опира до какво може да предложиш на потенциалните спонсори на базата на зрителската ти аудитория. Обобщено – секси тялото води до добри резултати в социалните мрежи.

Екипът на Star Reporters, съветва просто да бъдете постоянни и упорити в преследването на целите си. Дени от години влага енергията си да натрупа такава популярност. Залагайте на качеството – преди количеството и помнете, че всеки един връх може да бъде покорен, като правим стъпка след стъпка. Най-важното е да определим къде искаме да стигнем и да направим първата крачка! Успех!

 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments