Извратен, но богат! Милионерски удоволствия – I част

Извратен, но богат! Милионерски удоволствия. Естествено си мислихте, че ще ви пишем и занимаваме с глупости от типа на петдесетте нюанса. Да, ама не! Реално, фактите са такива, че отдавна, това си е доста остаряло. Мълвата гласи, че вече почти всеки уважаващ себе си и много добре облечен бизнесмен в България си има стая – за тежки извращения.

Като цяло темата е спорна, но може да бъде обобщено, че вече нещата са се изчерпали. Ако едно време мацките са се впечатлявали от стаята ти за извращения – то днес, вече са посетили толкова много, че просто чакат да я затворят от външната страна.

Да, като цяло всичко е така. И бизнесмените споделят, че вече саката и вратовръзките – стягат. Друго си беше едно време да пуснеш касетката на Радо Шишарката и да се насладиш на шопската салата. Ето и нещо за нея:

Да, като цяло няма вече – “Бели птици и куршуми”. Белите птици отлетяха за по-добри и екзотични страни, а куршумите вече са от екологично-чисти материали. Все пак за подходящо начало на нашата поредица – “Милионерски удоволствия”, ще ви запознаем с мечтаното погребение на всеки богаташ.

Точно така! Всеки уважаваш себе си добре облечен бизнесмен, вече е инвестирал сума от около 50 хиляди долара, за да може да има екзотично церемониално погребение. Това е специалният отряд за показни погребения от Гана! Ще ви разкажем всичко за момчетата, които са специално обучени.

Кастингът за елитен танцьор на погребения на бизнесмени е по-сложен и от на силиконка бореща се за мис “Екзотичен задник 20хх”. Едно време в България си мечтаехме да станем ченгета и батмани, а днес в Гана – децата мечтаят да танцуват на милиардерски погребения.

Влизането в елитният отряд – ти осигурява живот на лукс. Утре ще си говорим – защо вече има жени-кучета и специални манекенки, които да плачат на повикване.

Спокойна събота и помнете мъдрата мисъл на баба Пенка: “По-добре е човек да спестява за погребение, отколкото да танцуват на погребението му”.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments