Колят ни по Коледа! Искат да ни вземат и последните парички!

ШОК!!! КОЛЯТ НИ ПО КОЛЕДА!!! Искат да ни вземат и последните пари! Това е положението. Родните заведения отново ударно надуха цените. Будни и бдителни читатели на Star Reporters ни сигнализираха, че са останали неприятно изненадани от скромни (да не кажем сиромашки порции), а цените са били галактически!

Да, нещо като Гарет Бейл в Реал Мадрид – голяма цена, малък резултат. Е все пак вкара един много як гол със задна ножица. Еее… то и момчето си е доста контузено от известно време насам, а такова оправдание определено нямат родните заведения.

Едно време в Боровец и по морето за такива цени си имаше специални менюта. Ако помните обаче наглостта беше само за чужденци. Почти всички заведения имаха по два чифта менюта – едно за българи и едно за чужденци. Естествено менюто за чужденци беше с много яко напомпани цени. Да ама вече наглостта взе нов връх. Вече заведенията не целят да прецакат чужденеца… ами и българина.

Долу споделяме снимки от явно единственото заведение – монополист на връх Снежанка. Даже няма да го назоваваме, защото просто не си заслужава. Две скромни кебапченца, шепичка картофки, парченце доматче – 18 лева!!!

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marina Ivanova
Marina Ivanova
2 years ago

Преди 3 години седнах в това “заведение”. Цените ми направиха впечатление, но въпреки това “печелят” и от липсата на персонал и явно за късмет след 15-20 минути чакане си тръгнахме, а други маси още при поглед над менюто- разбираемо!
Нагло е да отговаряш на 1*, а цените като за 5*. Но нали е на хубаво място, хората нямат избор и с трици маймуни се ловят. След спада на туризма има за наваксаве и отново “ден година хранел” но до кога ли?

George Vishegonov
George Vishegonov
2 years ago

George Vishegonov
с тези цени е време да тръгнете на ски ваканция в оимпйския център Лайке Пласид, САЩ. Е самолетния билет ще оскъпи ваканцията но за това пък порцийте яденето и пиенето ще ви излезе поне с 40% по ефтино – така че в крайна сметка нещата се баласират. Има ли желаещи? За подробности ето ми имайла georgevishegonov@yahoo.com tel. 001 201 328 7744 (живея 51 г. в сащ). За визи не се притеснявайте аз ще ви ги уредя!