Нашите услуги

Студио под наем

Предлагаме студио под наем за създаване на фотосесии, реклами, видеоклипове и предавания. Студиото разполага с голям грийн скрийн, бяла фонова система, черен екран, тухлен сет и празна стена, която може да нарисувате по ваш избор.

Музикални Видеоклипове & Събития на Живо

Заснемаме музикални видеоклипове, както в студиото, така и на различни локации по Ваш избор. А ако искате ваше събитие да бъде излъчено на живо в социалните мрежи - не се колебайте да се свържете с нас.

Реклами & Корпоративни Видеа

Ако търсите видеозаснемане или видео продукция за вашия бизнес или нов проект, обърнете се към нашия екип! Може да поръчате реклама, корпоративно видео или друга видео продукция, която да е подходяща за вашите цели.

Техника под наем

Имате нужда от професионална техника, за да реализирате своя проект? Предлагаме видео и аудио техника, както и осветление под наем. Вече не е нужно да инвестирате хиляди левове, за да реализирате вашата идея.

Платени репортажи

Ако искате да отразим събитие, откриване на заведение или да направим специален репортаж за вас и Вашия бранд - не се колебайте да се свържете с нас.