Звездният журналист няма търпение за реализирането на нови проекти с медията

„С открити карти“ е новата съвместна рубрика на BetNews.bg и Боби от Star Reporters. Гостите на светския журналист трябва да отговарят на 10 кратки, но стойностни въпроса, подготвени от иновативната медия. Рубриката вече набира скорост, а днес Ви разкриваме кой е Боби Борисов, известен като Боби Star Reporters.

Повечето хора го познават от скандалните му интервюта. Боби е безкомпромисен към манекенки и неуморно проверява техния интелект.

Малко хора обаче знаят, че Боби е завършил „Политология“ в НБУ, но не само… Той има дипломи и за специалностите „Бизнес администрация“ и „Рекламен мениджмънт“. Работил е в Европейския парламент в Брюксел, а след това в различни телевизии, последната от тях е 7/8 TV на Слави Трифонов.

Как се чувстваш в новата рубрика „С открити карти“ на BetNews.bg, която водиш?

Много се радвам, че BetNews застанаха зад нашия проект като лайфове. Вярвам, че подкрепата е много важна, когато става въпрос за развитие на бизнесите. Смятам, че две сфери, които са тотално различни, могат да си сътрудничат и да постигат успехи заедно. Много съм щастлив, че BetNews влезе в нашето предаване. Вярвам, че рубриката „С открити карти“ е само началото на едно наше бъдещо партньорство. Защото покрай нея започнаха да излизат много идеи, които да направим заедно в бъдеще.

А самата рубрика „С открити карти“ е супер готина и яка. Всички обичат блиц въпроси, всичко да бъде бързо, ясно и точно. Смятам, че аудиторията я приема добре и тази рубрика ще има все по-голям интерес. Хубаво е такъв голям бранд, че подкрепя и прави съвместни проекти с други хора.

Кога Боби е с открити карти? И пред кой?

Пред никой не съм с открити карти. Много рядко се случва. Само с човека до мен си позволявам да бъда. Иначе винаги има една карта, която държа в ръкава си и не я показвам на никой. Тя е моят коз в трудни ситуации.

Разчиташ ли на късмета си?

Искам да вярвам, че всеки има доза късмет. И трябва да усети кога птичето му каца на рамото и да се вкопчи в късмета си. Но аз лично не разчитам много на него. Защото това е като при таблата – разчиташ на себе си, но ако нямаш късмет, губиш. Затова предпочитам да играя на шах, където разчиташ само на себе си.

Светският журналист създава Star Reporters след труден период в медиите

Как стигна до създаването на предаването Стар Репортърс?

Видях, че като цяло в медиите те държат, ако си удобен. А ако не си, в повечето случаи те махат. Затова реших да създам нещо мое. С един приятел, който също го бяха уволнили от TV 7, стартирахме Star Reporters. Развиваме това предаване вече шест години.

Как определяш себе си чисто професионално?

Прекалено борбен и амбициозен и не толкова талантлив. Виждам, че трябва да догонвам редица хора, но с много повече работа. Успявам с  бачкане и упоритост.

А как стигна до телевизията, с какво те привлече тя? Ти си  завършил „Политология“, защо не продължи с политика?

Чърчил е казал, че  „Политиката е мръсна работа, но все някой трябва да я свърши“. Не смятам, че аз съм подходящия човек за политиката. Там прекалено честните хора, поне до този момент, биват отхвърлени от политическия елит.

В ЕП беше съвсем различно, защото работиш с европейски политики, със съвсем различни хора, с различна перспектива. Там беше много добре. Контрактът ми изтече и се прибрах в България. Единственото нещо, което беше близо до политиката, е да стана политически репортер. След това постепенно започнах да измествам този фокус към лайфстайла, но се радвам, че го направих. Защото преди няколко дни се срещнах с мой познат, който остана в политиката. И в момента работи във външно министерство за 740 лева, което е изключително обидно за млади и перспективни хора.

Работата ми дава свобода да показвам нещата каквито са

Какво ти дава сферата, в която сега работиш? Правиш много скандални интервюта, най-вече с манекенки. Защо се целиш точно там?

Дава ми свобода. Дава ми възможност да покажа пред света нещата такива, каквито са. Винаги съм казвал, че когато канят миски и модели в телевизионни токшоута, винаги ги питат как са изкарали на Бали, но никой не ги пита с какви пари са отишли там и защо. Сякаш това са неща, които те не искат да коментират в телевизионен ефир. По принцип не съм съгласен с такъв начин на живот, смятам, че не е редно. И виждам, че много хора, които гледат моите видеа, не са съгласни също. Все някой трябва да го направи и да го покаже. Ако аз не го покажа, не виждам някой друг да се засилил да го прави. Въпреки, че и сред манекенките има свестни, както и в политиката. Но масово ситуацията е такава, каквато я показвам.

Имаш ли събеседник, който мечтаеш да ти гостува?

Много бих искал някой ден да направя интервю с Лили Иванова. Защото за мен това е една от най-големите икони в българската музика. Това е една жена, която е изключително уникална.

Да завършим този разговор с твоето пожелание към читателите на BetNews и зрителите на рубриката „С открити карти“.

– Нека да продължават да четат сайта BetNews и да знаят, че това е една платформа, която ще дава все повече информация на своите читатели. И да знаят, че там ще намерят полезна информация. Толкова е приятно всеки път да те изненадват, аз бих отварял сайта на BetNews по няколко пъти на ден. На зрителите пожелавам да продължат да ни гледат.

Интервю на Betnews.bg

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments