Всеки има своите малки тайни, но се оказва, че у нас някой известни господа крият доста големи тайни в панталона си. След наше скромно проучване успяхме да убедим популярни дами да си отворят устата и въпреки, че им обещахме да запазим в тайна имената им все пак научихме кои родни звезди са супер надарени. Виж сам:

Човекът глас – Тони Стораро

Не знаем дали това ще е изненада за някой, но се оказа, че Тони макар и семеен се слави с огромни възможности в спалнята. Още като млад господин Стораро е бил известен в музикалните среди с големия си инструмент, а щастливките имали шанса да попадна с него в едно легло не спирали да се хвалят колко му е голям, предават от Vbox7.com.

 

Фики – крушата не пада по-далеч от дървото

Оказва, се че големият син на Тони е наследил неговите гени и влудявал жените с огромния си …талант. Сами се убедихме, че има много страдащи дами след сватбата на Фики, защото сега само съпругата му има възможност да се радва на това съкровище в леглото. Злите езици шушукат, че именно надареността на Фики е примамила доста негови колежки за интимни приключения с господин „вдигам вертолета“.

Атанас Михайлов – истински боздуган!

Виждали сме някогашният телевизионен водещ на Мело Тв Мания и виден столичен плейбой Атанас Михайлов на нудистки плаж и можем да кажем само едно – ДЖАКПОТ! Наско има толкова огромен боздуган, че чак е притеснително как жените се справят с него, а дами били в леглото му твърдят, че той наистина си служи с това съкровище доста умело. Говори се, че Наско се е кротнал, но само съдбата ще покаже дали няма да се развихри пак.

Меди – не случайно номер 1

Меди забива само топ плеймейтки и това никак не е случайно. Макар Моника Валериева да отпадна от играта, всички които са били с мургавия красавец твърдят, че той е уникално надарен. Меди изглежда скромно момче, но крие огромни възможности в панталона си. На всички бъдещи негови гаджета, можем да кажем само – честито!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments